fbpx

Utvecklas tillsammans 

Utvecklas tillsammans 

En mötesplats där lösningar hittas, verksamheter utvecklas och inspiration förmedlas

Mötesplats Offentliga Affärer är en heltäckande mötesplats, konferens och mässa för upphandlare och inköpare inom offentlig sektor. Här samlas besökarna för att nätverka, inspireras och utbyta erfarenheter. Konferensen erbjuder dig föreläsningar, workshops och paneldebatter med de senaste nyheterna direkt från politiska tungviktare, myndigheter och experter. 

Konferensen syftar till att stödja och effektivisera dina processer och din utveckling. Här får du inspiration som du, din avdelning och dina medarbetare kan använda för att hitta nya arbetssätt.

 

Allt för dig som arbetar med offentliga affärer

Konferensen erbjuder ett högaktuellt och kvalitativt program med föreläsningar som täcker olika teman utöver huvudspåret. Genom parallella spår väljer du själv vad du vill fokusera på och bygga ditt eget program.

Konferens

Genom föreläsningar, paneldebatter och workshops får du förutsättningarna för att kunna skapa ännu bättre offentliga affärer.

Nyheter & uppdateringar

Ta del av det senaste inom offentlig upphandling.

Möten

Här har du möjlighet att prata med högkvalitativa leverantörer från hela Sverige som har produkter och verktyg som utvecklar, effektiviserar och kvalitetssäkrar arbetet med offentliga upphandlingar.

Utställning

I utställningen möts upphandlare, inköpare, beslutsfattare och leverantörer. Här kan du som besökare ta del av lösningar för att skapa effektivare och hållbarare verksamheter.

Föreläsare

På scen har vi samlat några av landets främsta experter inom offentlig upphandling och inköp som delar med sig av kunskaper och verktyg som förenklar din vardag.

Mingel

Umgås med branschkollegor och potentiella affärskontakter i avslappnade miljöer genom fikor, luncher och bankett.

Nätverkande

Med deltagare från hela landet skapas möjlighet till diskussion med olika erfarenheter, utmaningar och mål.