fbpx

Handslaget 2023

I samband med Mötesplats Offentliga Affärer delas priset ”Handslaget” ut till årets främsta offentliga upphandling. 

Priset tillfaller den eller de som genomfört, alternativt medverkat till, en synnerligen god affär/upphandling inom offentlig förvaltning. Priset kan även tillfalla en eller flera personer som genom engagemang och skicklighet arbetat med att utveckla upphandlingsfunktionen genom att, till exempel, kompetenssäkra organisationen, stimulerat till nytänkande eller bidragit till en sund utveckling inom offentlig upphandling.

Utmärkelsen är ett pris som instiftades av tidningen Offentliga Affärer 2008 och som fått stor uppmärksamhet bland såväl offentligt anställda som leverantörer, liksom medialt.

VINNAREN AV

HANDSLAGET 2022 - Helena-Maria Olsson Hedberg

I samband med Mötesplats Offentliga Affärer delas priset – ”Handslaget” – ut för årets främsta offentliga affär.

Priset tillfaller den eller de som genomfört, alternativt medverkat till, en synnerligen god affär/upphandling inom offentlig förvaltning. Priset kan emellertid också gå till personer som genom engagemang och skicklighet arbetat med att utveckla upphandlingsfunktionen genom att, till exempel, kompetenssäkra organisationen – i samklang med Mötesplats Offentliga Affärers syfte, att stimulera till nytänkande och bidra till en sund utveckling inom offentlig upphandling.

På bild: Helena-Maria Olsson Hedberg, Alingsås kommun