fbpx

Denna veckan hade vi det stora nöjet att prata lite med Caroline Johannesson, Marknadsansvarig Upphandlingsjurist hos e-Avrop. e-Avrop är en av Mötesplats Offentliga Affärers huvudpartners 2022 och  är ansvarig för deras medverkan i år, såhär sa hon till oss:

”Precis som för många andra i upphandlings- och inköpsvärlden så är majmånad och försommaren en intensiv tid då det händer mycket. Vilket såklart bara är superkul. Att vi går mot sommaren innebär ju också att vi närmar oss höstens stora event som är Mötesplatsen för offentliga affärer. Efter några år nu när det inte funnits möjlighet att träffas på riktigt så känns det riktigt roligt att äntligen få planera för en större konferens. Som huvudpartner till eventet har vi varit en del i den grupp som tagit fram årets program och det ser riktigt spännande ut. Mina kollegor Per Werling och Sofia Elmeholt kommer till exempel att lyfta den ständigt aktuella och viktiga frågan kring hur vi får fler anbud och därigenom bidrar till sunda offentliga affärer. De kommer resonera kring hur vi kan paketera och forma upphandlingarna för att öka deltagandet men också gå igenom intressant statistik. Upphandling är ju roligt och det ska kännas enkelt att delta i den offentliga affären.

Vår affärsområdeschef Ragnar Lindholm kommer att delta i ett samtal där de kommer att ta pulsen på upphandlingssverige och tittar på statistik för att försöka besvara frågan hur upphandlare och leverantör kan göra för att förbereda sig ännu bättre inför en upphandling? Och själv kommer jag och de andra upphandlingsspanarna ta reda på vad som egentligen bubblar mest innan, under och efter mötesplatsen. Förutom att vi deltar i flera punkter i årets program så kommer vi självklart finnas på plats med en monter där det kommer hända många spännande saker under dagarna… utan att säga för mycket så kan jag säga att det kommer vara väl värt ett besök. Så jag hoppas vi ses på Nackamässan i september.”

Som Caroline nämner kommer hon och e-Avrop vara delaktiga i följande programpunkter under konferensen: Upphandlingsspanarna och Hur får vi fler anbud och bidrar till sunda offentliga affärer?

Ta chansen att att träffa Caroline! Välkommen till årets uppsättning av Mötesplats Offentliga Affärer!